Överlägg

Krispiga luftfriterade klyftpotatisar

Jag köpte nyligen en Air fryer efter många kommentarer från mina vänner att dem är fantastiska, och jag måste säga att jag önskar att jag hade köpt en tidigare. Det blir inte lika bra som en ”bakismat” som när man friterar något på riktigt, men i alla andra tillfällen så är det så sjukt skönt att slippa rengöra fritösen med ett par liter olja i.

Jag har testat att luftfritera många olika maträtter, men jag har ingen aning om varför jag inte trodde att jag omedelbart skulle bli förälskad i att fritera potatis! Jag älskar ju potatis och jag älskar pommes frites. Och ibland behöver du potatis och du behöver dem snabbt, t.ex. lördag eller söndag efter att du har vaknat. Du kan grilla dem i ugnen men jag tycker att det tar lång tid. Nästa gång du behöver potatis snabbt, prova en luftfriterare! Tjocka klippta kilar lagar på kort tid och de är fluffiga på insidan och krispiga på utsidan. Helt fantastiskt!